Bli stödmedlem eller ge en gåva

Nätverket mot cancer är en nationell samarbetsorganisation som arbetar ideellt för alla cancerberörda oavsett diagnos eller var i landet man bor. Vi består av nationella cancerprofilerade patient- och intresseorganisationer i Sverige samt har ett särskilt Advisory board för medicinsk expertis bestående av erkända cancerexperter.

Nätverket arbetar för att lyfta viktiga gemensamma frågor som gäller cancervården i Sverige. Våra huvudfrågor är cancerprevention, en rättvis cancervård och stärkta patienträttigheter.

Vi behöver din hjälp för att fortsätta vårt arbete för en rättvis och jämlik cancervård. För alla, oavsett cancerform.

Swisha din gåva till 1234 204 947
eller betala till bankgiro 513-4697.

Märk betalningen ”Gåva”
och gärna med namn och e-postadress.

Bli stödmedlem

Stödmedlemskap kostar 250 kr per år och ger information och inbjudningar till Nätverket mot cancers olika aktiviteter som t.ex Världscancerdagen. Läs mer och ansök om stödmedlemskap.

Hur vi använder pengarna

Ekonomiska bidrag vi får in används för att bedriva vårt påverkansarbete, främst till att arrangera Världscancerdagen och vår medverkan i Almedalen. Vi arrangerar även rundabordssamtal med berörda politiker och andra nyckelpersoner samt påverkar genom press. Nätverket mot cancer är en ideell förening där styrelsen inte får något arvode. Kontakta oss gärna med eventuella frågor.

Våra medlemmar

Nätverkets medlemmar