header-nominera-cancernatverkare

Nominera Årets cancernätverkare 2018

Nu är det dags att börja nominera kandidater till utmärkelsen Årets Cancernätverkare 2018. Skriv i formuläret nedan vem du vill se som vinnare!

Nätverket mot cancer instiftade hedersutmärkelsen Årets Cancernätverkare vid Världscancerdagen 2015.

Hedersutmärkelsen tilldelas en person eller verksamhet som genom sitt engagemang stöttar Nätverket mot cancers målsättning att stärka patientens inflytande och möjligheter till optimal vård.

Nu har Du chansen att nominera en person eller en verksamhet som du tycker ska få hedersutmärkelsen. Utmärkelsen kommer att delas ut vid Världscancerdagen den 4 februari 2018 och består av ett diplom och äran.

Alla får vara med och nominera. Ni kan nominera en enskild person eller en verksamhet. Berätta om personen/verksamheten och varför just den ska få utmärkelsen. Du gör det enkelt genom att fylla i formuläret nedan senast den 15 december 2017.

Juryn består av Nätverket mot cancers styrelse och deras beslut kan inte överklagas.

Uppgifter på dig som nominerar

Fyll i uppgifter om dig. Vi behöver dessa för att kunna ställa eventuella ytterligare frågor kring nomineringen.

Namn

Yrke/Verksamhet/Företag/Organisation

Din e-postadress

Mobiltelefon

Uppgifter på den nominerade

Fyll i de uppgifter du har för den nominerade, ju fler uppgifter desto bättre.

Namn

Yrke/Verksamhet/Företag/Organisation

E-postadress

Mobiltelefon

Beskrivning om varför du/ni vill nominera person eller verksamhet, max 200 tecken

Historiska vinnare

Nätverket mot cancer instiftade hedersutmärkelsen ”Årets cancernätverkare” vid Världscancerdagen 2015. Nedan ser du samtliga vinnare i ”Årets cancernätverkare”.

Cecilia Olsson, Årets cancernätverkare 2017 tilldelades SJUKSKÖTERSKOR I CANCERVÅRD som representant för KONTAKTSJUKSKÖTERSKOR med motiveringen: En av Nätverket mot cancers viktigaste frågor är att alla cancerpatienter ska ha tillgång till kontaktsjuksköterska.  Föreningen Sjuksköterskor i cancervård bidrar genom sitt engagemang och arbete till att förverkliga denna målsättning.

Cecilia Olsson, Årets cancernätverkare 2017 tilldelades SJUKSKÖTERSKOR I CANCERVÅRD som representant för KONTAKTSJUKSKÖTERSKOR med motiveringen: En av Nätverket mot cancers viktigaste frågor är att alla cancerpatienter ska ha tillgång till kontaktsjuksköterska. Föreningen Sjuksköterskor i cancervård bidrar genom sitt engagemang och arbete till att förverkliga denna målsättning.

2017: Sjuksköterskor i cancervård genom Cecilia Olsson, Karlstad
2016: Gunilla Gunnarsson, cancerläkare och nationell cancersamordnare
2015: Roger Henriksson, professor, chef Regionalt Cancercentrum Stockholm Gotland

Juryn består av Nätverket mot cancers styrelse och deras beslut kan inte överklagas.