Tillsammans med RCC Stockholm- Gotland arrangerar Cancer Research KI för andra gången en workshop inom cancer för patientorganisationer inom området.

Workshopen hålls den 25 november 2020 digitalt via zoom (8.30-14.40). Deltagarna kommer att erbjudas en inblick i den spetsforskning som sker på Karolinska Institutet under denna dag inom bröstcancerdiagnostik samt behandling av myelodysplastiskt syndrom, diskussion om digitaliseringsprocessen för Min Vårdplan, träning under pågående cancerbehandling samt mycket mer. Tillfället erbjuder en möjlighet att diskutera med de främsta forskarna, läkarna och beslutsfattarna inom området cancer.

Tillfället kommer att p.g.a. de striktare restriktionerna för Stockholmsområdet nu endast arrangeras digitalt via Zoom. Länken till workshopen kommer att skickas ut till alla deltagare dagen innan. Det finns ingen restriktion på hur många som kan delta så vi hoppas att så många som har möjlighet vill logga in och aktivt delta med frågor och synpunkter.  

Anmälningar tas emot av Johanna Furuhjelm på Cancer Research KI genom att skicka ett mail till adressen johanna.furuhjelm@ki.se

 

Läs hela rapporten här >>>