header-almedalen-2017

Almedalen

Politikerveckan i Almedalen är en viktig del av Nätverket mot cancers arbete för att lyfta cancervården – ur ett patientperspektiv – på den politiska agendan.

Nätverket mot cancer – på plats i Almedalen 2017

Även i år kommer vi att delta i debatter, rundabordsdiskussioner och synas i minglet. ”Almedalen” är en viktig del i Nätverket mot cancers arbete för att lyfta cancervården – ur ett patientperspektiv – på den politiska agendan. Vi är där och pratar gärna om cancerberördas situation, om cancervård och cancerforskning. Kontakta oss gärna om ni önskar vår medverkan.

Boka i din agenda: Nätverket mot cancers seminarium med avslutande mingel

Agneta Karlsson

Agneta Karlsson

Tema: Allians mot cancer – hållbar utveckling av cancervården med fokus på närtid 2018.
Medarrangörer: Läkarförbundet, Vårdförbundet, SWEDPOS och Sjuksköterskor i Cancervård.
Moderator: Lennart Persson, TV-journalist
Tid: måndag 3 juli 2017 kl 15.45 -19.00 inklusive mingel.
Plats: Hälsodalen, S:t Hans Café, mitt i centrala Visby

Medverkar gör Agneta Karlsson statssekreterare hos Gabriel Wikström, minister för folkhälso-, sjukvårds- och idrottsfrågor.

Anders Lönnberg, Regeringens samordnare för LifeScience, Cecilia Widegren (M) Socialpolitisk talesperson och ledamot i Riksdagens Socialutskott, Ella Bohlin (KD) Barn- och äldrelandstingsråd Stockholms läns landsting, Professorerna Roger Henriksson, chef Regionalt Cancercentrum Stockholm Gotland och Hans Hägglund, verksamhetschef blod-och tumörsjukdomar, Akademiska sjukhuset.

Från medarrangörerna medverkar Heidi Stensmyren, Läkarförbundet, Sineva Rebeiro, Vårdförbundet, Patrik Göransson, SWEDPOS samt Helena Ullgren, Sjuksköterskor i Cancervård.

Flera medverkande kan tillkomma – Planering pågår – boka i din agenda!

Få uppdateringar via e-post

Skriv upp dig på vår e-postlista och få uppdateringar kring vår medverkan i Almedalen.